Welkom!

Wij houden van mooie dingen, hard werken én een uitdaging. Daarnaast zijn wij persoonlijk, flexibel én ontzorgen wij graag onze zakelijke en particuliere klanten. Om nader kennis te maken: een kopje koffie staat altijd klaar.

Placeholder
Placeholder

Wie wij zijn?

Voorstanders van het Nieuwe Werken.
Opgericht op 1 april 1994 door Lucienne Bloemendaal (1964) omdat zij niet hield van een 9 – 5 mentaliteit, oplossingen zag voor het flexibel inzetten van medewerkers én het werken op afstand. 
Meer …

Wat wij doen?

Door de gevarieerdheid van de klanten, is er door de jaren heen een afwisselend aanbod van werkzaamheden ontstaan: van het organiseren van beurzen, het ondersteunen bij projecten tot het bedenken en uitwerken van huisstijlen en bijpassende websites. Maar ook de organisatie van bruiloften en condoleances behoort tot de services. Meer …

Placeholder
meer dan
0
vaste en eenmalige opdrachten

meer dan
0
vaste en eenmalige klanten door de jaren heen

meer dan
0
jaren service

meer dan
0
koppen koffie

PORTFOLIO

Voor wie wij werken?

Door de gevarieerdheid van klanten, variëren ook onze werkzaamheden, van het organiseren van een congres, het bijhouden van financiële en leden administraties, het redigeren en verzorgen van tenders, (dagelijkse) social media bijhouden tot het ontwerpen van een huisstijl, website en het laten drukken van diverse publicaties voor profit- en non profit organisaties.

 

Waar u ons kunt bereiken?

 

Postbus 1
4286 ZG ALMKERK

Email: info@bsb-ev.nl
KvK 18132068